Hatice Taşar Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe
YENİ SANAYİ MAH. 2887 SK. NO 13 MERKEZ / ADIYAMAN

VİZYON

Özel eğitim hizmetleri ile rehberlik ve psikolojik danışma hizmetleri alanında bilimsel veriler ışığında ilerleyen, çağın gereksinimlerine uygun uluslararası standartları sağlayan referans bir kurum olmak.

MİSYON

Bireylerin sosyal duygusal, akademik ve kariyer gelişimlerini desteklemek amacıyla eğitim kurumları ile rehberlik ve araştırma merkezlerinde, rehberlik ve psikolojik danışma hizmetlerinin etkin bir şekilde sunulmasını sağlamak. Özel eğitim ihtiyacı olan bireylerin erken tanılanarak ihtiyaçları, yeterlilikleri, ilgi ve yetenekleri doğrultusunda en az sınırlandırılmış ortamlarda sunulan eğitim öğretim hizmetleri ile bireylere bağımsız yaşam becerileri kazandırılarak toplumsal katılımı arttırmak.

Normal Eğitim

Kalorifer - Doğalgaz